یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

رییس نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر خواستار احیا و برگزاری باشکوه دعای سمات توسط مسجد مقدس جمکران شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام  والمسلمین علیرضا پناهیان عصر روز جمعه در جمع نمازگزاران و مجاوران این مکان مقدس اظهارداشت: روز جمعه را با دعای سمات احیا کنیم.

وی افزود: اگر قرار بود دعای سمات احیا شود و خیل کثیر عاشقان در قرائت آن حضور یابند این اقدام می بایست در مسجد مقدس جمکران به عنوان بهترین نقطه برگزار شود.

این استاد حوزه و دانشگاه خطاب به مسئولین مسجد مقدس جمکران تصریح کرد: دعای سمات را در مسجد مقدس جمکران احیا کنید و مطمئن باشید مردم عاشقانه حضور خواهند یافت.

وی تاکید کرد: قرائت دعای سمات آن هم غروب روز جمعه، تمام آلودگی ها را پاک می کند و انسان را برای هفته ای نیکو آماده می سازد.

حجت الاسلام  والمسلمین پناهیان در بخش دیگری از سخنانش خطاب به نمازگزاران و مجاوران مسجد مقدس جمکران گفت: برای اینکه در مسیر قرار بگیریم باید بیقرار باشیم و این بیقراری فطری است.

استاد حوزه علمیه قم افزود: انسان در روز جمعه ممکن است ندبه صبح جمع یا نماز جمعه را از دست بدهد اما غروب جمعه زمانی است که برای انسان باقی مانده است تا برای دعای سمات حضور پیدا کند.

حجت الاسلام پناهیان تصریح کرد: غروب جمعه در واقع یک دور کوتاه عمر است و اگر بنا باشد که جایی دعای سمات بین مردم مرسوم شود که دعای نازنین سمات را در غروب جمعه بخوانند، جمکران بهترین نقطه است.

رییس نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر افزود: من همیشه به دعای سمات که خوانده می‌شد غبطه می‌خوردم ،زیرا لحظه نورانی غروب جمعه را با توسل به اهل بیت(ع) برقرار می‌کنند و انگار تمام آلودگی‌های هفته پاک می‌شود.

وی با اشاره به اینکه غروب روز جمعه بسیار عارفانه است، اظهار کرد: نسبت جمعه به دیگر روزها مثل نسبت ماه رمضان نسبت به سایر ماه‌هاست و زمان بخشش و دعاست. غروب این روز، جمع بندی یک هفته است و به قول امام سجاد(ع) طبیعی است که انسان یک دل گرفتگی ای پیدا کند.

استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد:این دعا یک دعای فرا دینی به معنای امروزی است، یعنی ادیان دیگر هم می‌توانند با مسلمانان این دعا را بخوانند زیرا دعای اسماء الهی است و در این دعا به وادی طور اشاره شده است.

حجت الاسلام پناهیان خاطرنشان کرد: در انتهای این دعا جمله ای است که در آن آمده است که ما این انبیاء و اولیائی که در دعا از آن‌ها ذکر رفت، ندیده‌ایم ولی حقیقتا به آن‌ها ایمان آورده‌ایم پس به ما نظر کن.

انتهای پیام    313/17

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha